Giuliani, invitat special la „Zece pentru România”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar al New Yorkului vine pentru prima oară în ţara noastră. La gala de pe 12 decembrie, de la Ateneul Român, prezentată de Mihai Tatulici şi Melania Medeleanu, vor participa peste 700 de invitaţi.

Rudolph Giuliani vine pentru prima oară în România, cu ocazia ceremoniei ce va încheia cea de-a patra ediţie a campaniei „Zece pentru România”.

Fostul primar al New Yorkului va susţine un discurs despre importanţa leadershipului şi a valorilor naţionale în perioada de criză. Giuliani a fost supranumit „Primarul Americii”, după atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001.

Revista „Time” l-a numit „Omul Anului” în 2001. Ca primar, a impus New Yorkul ca un model pentru administraţiile marilor oraşe ale lumii. De meserie avocat, Giuliani a fost primarul New Yorkului între anii 1994 şi 2001.

Gală de tradiţie

Ca şi până acum, proiectul coordonat de Mihai Tatulici se va finaliza cu zece laureaţi aleşi de români.

Cu prilejul Galei „Zece pentru România” se vor decerna trofeele pentru câştigătorii următoarelor categorii: politician, tânăr politician, analist politic, om de afaceri, jurnalist, actor, sportiv, interpret vocal, scriitor şi cel mai admirat român.

Câştigătorii vor fi fost desemnaţi ca urmare a unei cercetări realizate de patru institute: TNS-CSOP, CURS, IMAS şi INSOMAR pe un eşantion  reprezentativ naţional de 3.600 de persoane cu vârsta de peste 18 ani, inclusiv.

În aceeaşi seară, în cadrul Galei, Realitatea TV va continua tradiţia impusă de ediţiile anterioare şi va oferi premii de excelenţă unor personalităţi ale societăţii româneşti. Cu această ocazie, Ateneul va fi iluminat în culorile steagului naţional.

Anul trecut, categoriile “Jurnalişti” şi “Analişti politici” au fost câştigate de Cristian Tudor Popescu. Acesta a dorit să predea premiul pentru jurnalism lui Adelin Petrişor, iar cel pentru categoria “Analişti Politici” i-a fost dedicat lui Octavian Paler. 


Premiile de onoare

Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi au primit anul trecut diploma de onoare şi trofeul „Zece pentru România“. Angela Gheorghiu şi Cristian Mungiu au primit şi ei premii de excelenţă pentru realizările lor şi pentru promovarea imaginii ţării noastre.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite