Giuleştiul a ţinut coaliţia împreună vreo două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce nu poate clasa politică a reuşit meciul Rapid - Steaua: a ţinut coaliţia împreună vreo două ore, ceea ce e aproape un record în aceste zile.Preşedintele Băsescu a luat loc la "oficială,

Ce nu poate clasa politică a reuşit meciul Rapid - Steaua: a ţinut coaliţia împreună vreo două ore, ceea ce e aproape un record în aceste zile.
Preşedintele Băsescu a luat loc la "oficială, fiind încadrat de vicepremierul George Copos şi de primarul Capitalei, Adriean Videanu. Primul-ministru, Călin Popescu-Tăriceanu, mai curând îndrăgostit de sporturile cu motor, nu putea rata nici el un asemenea eveniment, acesta putând fi văzut lângă Copos, dar şi alături de Sebastian Vlădescu, ministrul finanţelor, Sulfina Barbu, de la mediu, sau de Bogdan Olteanu, preşedintele Camerei Deputaţilor. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a stat pe acelaşi rând cu preşedintele, dar la patru-cinci locuri distanţă. În momentul în care Nicoliţă a deschis scorul, latifundiarul din Pipera s-a îndreptat, vesel, spre preşedinte, strângându-i mâna. La final, toată lumea a plecat mulţumită, indiferent de aplecarea spre o echipă sau alta, rezultatul final, 1-1, amânând deznodământul pentru săptămâna viitoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite