Primele transferuri în Giuleşti - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primele transferuri în Giuleşti - Revista presei sportive
Primele transferuri în Giuleşti - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre primele transferuri în Giuleşti, venirea unui grec la Steaua sau incidentele de la meciul dintr Steaua şi Dinamo Zagreb. Printre alte subiecte, Viorel Temelescu a vorbit despre începutul viitoarei ediţii de campionat, conflictul dintre ANAF şi Liga Profesionistă de Fotbal, dar şi despre situaţia echipei gorjene, iar suporterii Milanului au protestat la reunirea echipei.


Primele transferuri în Giuleşti.

Aşa cum a anunţat, Rapidul caută să se „întărească” în această vară fără să cheltuie prea mulţi bani. Cum giuleştenii au serioase probleme financiare, conducerea s-a reorientat, previzibil, către jucători ale căror contracte cu fostele lor echipe au expirat.  Astfel, Grigore Sichitiu i-a adus deja lui Viorel Hizo doi jucători sloveni, ambii liberi de contract, care vor semna înţelegeri pe trei ani cu giuleştenii, în zilele următoare. Primul se numeşte Sead Ziliic şi este un atacant în vârstă de 26 de ani care a cochetat în trecut cu echipe mari din Europa, scrie ProSport.

Vine şi un grec la Steaua. Fundaşul stânga Darlas, deţinut de Panathinaikos, dar cedat în ultimul sezon la PAOK Salonic, are şanse mari să ajungă în Ghencea sub formă de îmrpumut. În ziua în care a rezolvat cu acte transferul lui Bibişkov, conducerea Stelei a făcut paşi importanţi şi în privinţa achiziţionării unui fundaş stânga de top. Este vorba despre grecul Filipos Darlas (25 de ani). Fotbalistul e sub contract cu Panathinaikos, dar în sezonul 2008-2009 a fost cedat sub formă de împrumut la PAOK Salonic, anunţă Gazeta Sporturilor.

Incidente grave la Steaua - Dinamo Zagreb. "Sfinţii din Zagreb" aţa cum îşi spun fanii lui Dinamo Zagreb au fost diavoli şi au provocat incidente grave la amicalul câştigat cu 1-0 de Steaua. Au aruncat cu torţe, s-au bătut între ei şi au reuşit să oprească meciul cu 5 minute înainte de final. Huliganii croaţi au declanşat iadul în munţii din Austria la amicalul cu Steaua. Politiştii austrieci nu le-au făcut faţă croaţilor, care au invadat terenul - n-au avut nimic de împărtit cu Banel şi Goian. Doar i-au dezbrăcat pe ei lor, potrivit Sport.ro.

Viorel Temelescu: "Nu ne avantajează tragerea la sorţi". Vicepreşedintele clubului Pandurii Târgu-Jiu, Viorel Temelescu a vorbit pentru Sport Total FM despre începutul viitoarei ediţii de campionat, conflictul dintre ANAF şi Liga Profesionistă de Fotbal, dar şi despre situaţia echipei gorjene. Fiecare instituţie şi organizaţie are un statut care intră în relaţie cu altă organizaţie, iar dacă ANAF-ul a hotărât anumite lucruri, FRF-ul trebuie să le accepte. În mod sigur ANAF-ul s-a adresat întâi patronatului şi anume LPF şi FRF", a spus Temelescu.

Suporterii Milanului au protestat la reunirea echipei. Antrenamentul de luni al echipei AC Milan a fost perturbat de câteva sute de suporteri nemulţumiţi pentru că mijlocaşul brazilian Kaka a fost transferat la Real Madrid. Aproximativ 300 de fani radicali ai formaţiei milaneze şi-au exprimat nemulţumirile cu petarde, cu fumigene şi cu scandări ostile adresate conducătorilor. "Fără compromisuri! Gândiţi-vă mai întâi la Milan şi apoi la interesele voastre personale!", se putea citi pe un banner afişat la ieşirea din centrul de antrenament de la Milanello, scrie ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite