Giovani Becali, în silenzio stampa la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul impresar Giovani Becali (foto) a fost ieri, pentru circa o jumătate de oră, la DNA, refuzând însă să stea de vorbă cu jurnaliştii. De asemenea, fostul impresar a spus că nu

Fostul impresar Giovani Becali (foto) a fost ieri, pentru circa o jumătate de oră, la DNA, refuzând însă să stea de vorbă cu jurnaliştii.

De asemenea, fostul impresar a spus că nu doreşte să fie filmat. Giovani Becali este cercetat de procurorii anticorupţie, alături de fratele său Victor Becali şi alţi opt impresari şi conducători de cluburi de fotbal, în dosarul transferurilor internaţionale. DNA susţine că persoanele cercetate pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi înşelăciune ar fi creat prejudicii de circa 10 milioane de euro prin transferul în străinătate a 12 fotbalişti.

Avocaţii fostului impresar au cerut şefului DNA, Daniel Morar, să constate nulitatea actelor de urmărire penală efectuate până în prezent, întrucât acestea ar fi fost făcute de procurorul-şef al Secţiei a II-a Doru Ţuluş cu încălcarea normelor legale. Ei au criticat mai ales faptul că lui Giovani Becali i s-ar fi încălcat dreptul la apărare, nefiindu-i puse la dispoziţie probele în baza cărora a fost pus sub învinuire.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite