Gigi Becali, către ziariştii de la DNA: "Azi n-am chef de voi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost audiat, ieri, timp de patru ore, la DNA, în dosarul în care este cercetat pentru schimbul de terenuri cu MApN. În aceeaşi cauză este pus sub

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost audiat, ieri, timp de patru ore, la DNA, în dosarul în care este cercetat pentru schimbul de terenuri cu MApN. În aceeaşi cauză este pus sub învinuire şi fostul ministru al apărării Victor Babiuc.

Dacă la intrarea la DNA, Becali nu a dorit să dea declaraţii jurnaliştilor spunând sec "Azi n-am chef de voi", la ieşirea de la audieri finanţatorul FC Steaua a ţinut să sublinieze că este supărat. El a spus că a dat o declaraţie "pentru că vin alegerile".

Conform procurorilor, pe data de 2 iunie 1999, Gigi Becali şi reprezentanţii Ministerului Apărării au semnat un proces-verbal prin care schimbau două suprafeţe de teren. Becali ar fi primit de la MApN un teren de 20,9 hectare în zona Băneasa-Pipera, în schimbul unuia de 21,5 hectare în satul Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov.

Diferenţa de preţ, la vremea respectivă, ar fi fost de aproximativ 3 milioane de euro în beneficiul lui Gigi Becali. Tot ieri, a fost audiat la DNA şi fostul preşedinte de la FC Rapid, Gheorghe Dinu, în dosarul privind transferurile internaţionale de fotbalişti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite