Gigi Becali pleacă la Muntele Athos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aclamat şi întâmpinat pe muzică, la intrarea în Palatul Culturii din Târgu Mureş, Gigi Becali a susţinut sâmbătă că lupta sa este mai degrabă una spirituală decât materială, pentru

Aclamat şi întâmpinat pe muzică, la intrarea în Palatul Culturii din Târgu Mureş, Gigi Becali a susţinut sâmbătă că lupta sa este mai degrabă una spirituală decât materială, pentru mântuirea neamului românesc. Dovadă că însuşi protopopul ortodox Gheorghe şincan a ţinut să îi mulţumească pentru donaţiile generoase ce le face bisericii.
"Săptămâna viitoare voi merge la Muntele Athos, unde voi dona 2 milioane de euro mănăstirilor şi schiturilor româneşti de acolo. De 200 de ani, nimeni, în afară de domnitorii ţării, nu i-a ajutat pe călugării de acolo", a afirmat autointitulatul "atlet al lui Hristos". Becali nu a uitat să-l salute pe Traian Băsescu şi să-i ofere sfaturi preţioase: "Traian Băsescu are nevoie de ajutor, sunt prea multe hiene în jurul său. Nu l-am cunoscut până acum, însă mi-am dat seama că e un om spiritual, foarte credincios, pe care nu-l voi ataca niciodată". Becali a mai spus că nu regretă nimic din cele spuse la adresa premierului Călin Popescu Tăriceanu şi a continuat să îl atace în termeni duri. "Dacă nu eram războinic, nu spuneam că e Very Important Papagal şi poate ar fi trebuit să spun mai multe. El nu poate fi comparat cu mine, mereu a fost sub fusta mamei şi nu a făcut nimic în viaţă. În schimb, eu am clădit totul de la zero", a spus Becali, care a adăugat că nu poate accepta ca asemenea oameni să fie stăpânii acestei ţări.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite