Gigi Becali "se mută" la DNA alături de parlamentari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a intrat în atenţia procurorilor DNA într-un dosar în care este suspect de evaziune fiscală în legătură cu salariile

Finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a intrat în atenţia procurorilor DNA într-un dosar în care este suspect de evaziune fiscală în legătură cu salariile fotbaliştilor. Prejudiciul depăşeşte un milion de dolari, conform declaraţiilor făcute, ieri, de procurorul-şef al DNA, Daniel Morar.
şeful DNA a mai anunţat că procurorii l-au pus sub învinuire pe fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor Traian Panait, acuzat de abuz în serviciu - cu un prejudiciu de peste 27 milioane de euro - alături de fostul director general al "CFR" Mihai Nicolaiciuc, actualmente dispărut din ţară. Tot la categoria "dispăruţi" cercetaţi de DNA se înscrie şi fostul deputat PSD Ristea Priboi, pe care anchetatorii încearcă să-l localizeze. Priboi, alături de fostul premier Adrian Năstase şi deputatul PSD Miron Mitrea, acuzaţi în dosarul "Zambaccian", vor afla abia peste câteva luni verdictul anchetatorilor în ceea ce îi priveşte. Morar nu a avut însă aceeaşi veste pentru fostul deputat PSD Ioan Savu şi actualul deputat PSD şerban Mihăilescu, care, în maximum o săptămână, vor afla dacă sunt trimişi în judecată. Ancheta în care vicepremierul George Copos este acuzat de evaziune fiscală de peste un milion de euro este, de asemenea, în fază de finalizare. şeful DNA nu numai că a infirmat stoparea anchetelor intens mediatizate în urmă cu puţin timp, cum ar fi dosarul "Zambaccian", dar a spus că alte cauze importante sunt gata să fie deschise.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite