Gigi Becali: "Eu mă distrez când mă duc pe la DNA"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul stelist, Gigi Becali (foto), i-a luat apărarea vărului său Giovanni Becali, cu care este certat de mai mult timp, dar care este în vizorul DNA privind transferurile pe care le-a

Finanţatorul stelist, Gigi Becali (foto), i-a luat apărarea vărului său Giovanni Becali, cu care este certat de mai mult timp, dar care este în vizorul DNA privind transferurile pe care le-a efectuat când era procurator FIFA. "Giovanni nu cred că era fraier să-l prindă ei.

Eu cred că la Dinamo n-au fost fraieri ca să-i prindă cu ceva ilegal. Şi vă spun eu că e totul legal", a declarat Gigi Becali, joi seară la Realitatea TV. În ceea ce priveşte citarea sa la DNA, pentru a fi înştiinţat că i-au fost ascultate telefoanele din cauza banilor promişi Gloriei Bistriţa pentru o victorie în meciul contra Rapid, el susţine că procurorii nu au ce să-i facă deoarece nu a săvârşit nicio infracţiune. "Eu mă distrez când mă duc pe la PNA, DNA. Nu au ce să-mi facă mie".

MM a dat şi el declaraţii

Fostul manager general al FC Steaua şi actualul preşedinte al CS Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a fost audiat ieri timp de patru ore la DNA, în dosarul blaturilor din fotbal. "Nu vreau să vă spun despre ce e vorba", a spus Stoica la ieşirea din DNA. El a refuzat să spună în ce calitate a fost citat de procurori. Întrebat dacă vizita ar avea legătură cu posibila sumă de bani oferită Gloriei Bistriţa, Stoica a evitat un răspuns clar. "M-aţi văzut pe mine pe lângă pungă? În această săptămână au mai fost citaţi la DNA patronul FC Steaua, Gigi Becali, directorul general de la Dinamo, Cristi Borcea, şi patronul echipe Rapid Bucureşti, George Copos. (L. Năstase/I. Stoica)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite