Gigi Becali, audiat la Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost audiat, ieri, la Parchetul General, în calitate de martor în dosarul în care fraţii Ion şi Nicolae Mihăilescu au fost arestaţi în urmă cu două

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost audiat, ieri, la Parchetul General, în calitate de martor în dosarul în care fraţii Ion şi Nicolae Mihăilescu au fost arestaţi în urmă cu două luni pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.
După circa două ore, la ieşirea de la audieri, Becali a declarat că a refuzat să dea declaraţie de martor sub jurământ, însă a precizat că se consideră "martor de serviciu la Parchet". "M-au pus să jur pe Biblie, însă nu am acceptat. Eu nu jur pe Bibilie decât în faţa instanţei. Am dat doar o declaraţie scrisă şi nu voi mai fi audiat în acest dosar", a spus Gigi Becali. El a precizat că nu a făcut nicio afacere cu fraţii Mihăilescu şi că anchetatorii l-au întrebat despre tranzacţiile dintre cluburile de fotbal Extensiv Craiova şi Steaua Bucureşti, fiind suspiciuni că o parte din sumele încasate din transferuri printre care şi cel al lui Mirel Rădoi - au intrat ilegal în buzunarele celor doi fraţi.
Finanţatorul de la Steaua a spus însă că transferurile susceptibile s-ar fi făcut în 2000, când el nu era administrator la clubul din Ghencea. În plus, Becali a subliniat că toate tranzacţiile făcute de clubul de fotbal Steaua Bucureşti au fost perfect legale, existând în acest sens toate facturile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite