Gigi Becali: Judecătoarele sunt femei şi nu au cum să fie homosexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul de la FC Steaua, Gigi Becali, a venit, ieri, "fără frică" la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă recursul ANAF la decizia Judecătoriei Sectorului 3 de a se ridica sechestrul

Finanţatorul de la FC Steaua, Gigi Becali, a venit, ieri, "fără frică" la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă recursul ANAF la decizia Judecătoriei Sectorului 3 de a se ridica sechestrul instituit asupra averii sale.
"În completul de la tribunal sunt femei şi nu au cum să fie homosexuale, nu?", a întrebat retoric Becali. Între două runde de pupături cu femeile prezente pe holurile tribunalului, Gigi Becali a susţinut în faţa instanţei că nu poate fi acuzat de micşorarea patrimoniului în condiţiile în care, în ultimele luni, afacerile i-au mai adus în conturi alte zeci de milioane de euro. Avocatul lui Becali a susţinut, la rândul său, că acesta nu a avut niciodată calitatea de debitor, iar FC Steaua nu este în imposibilitate de plată. În plus, avocatul a mai precizat că măsura de instituire a sechestrului nu a fost motivată. Peste o săptămână, magistraţii Tribunalului Bucureşti vor decide dacă menţin sau nu sechestrul asupra unor bunuri ale finanţatorului de la FC Steaua, după ce, la finele lunii noiembrie 2005, Judecătoria Sectorului 3 i-a dat câştig de cauză lui Gigi Becali. "Lumea mă iubeşte şi nu are nimeni cum să-mi strice imaginea", a spus Becali în timp ce se urca în Maybachul parcat taman bine să încurce lucrările de modernizare de la Palatul de Justiţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite