Ghiozdane de un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghiozdane de un milion de euro
Ghiozdane de un milion de euro

Consiliul Judeţean Bacău a alocat cinci milioane de lei de la buget pentru achiziţionarea a 51.000 de ghiozdane roşii, cu rechizite.

Pe ghiozdanele oferite elevilor din clasele I-VIII din mediul rural, cu o situaţie materială precară, apare, pe lângă numele preşedintelui Consiliului CJ Bacău, Dragoş Benea, şi un mesaj transmis micilor şcolari: „Consiliul Judeţean Bacău  sprijină copiii să înveţe pentru a reuşi în viaţă“.

Citiţi şi:


 „Educaţia este o prioritate pentru mine. Nu consider că este un mare succes sau un insucces al administraţiei locale, ci doar un proiect care a venit la timp pentru copii”, a explicat acţiunea Dragoş Benea, preşedintele CJ Bacău. Directorii de şcoli au început distribuirea rechizitelor către elevi ieri.

Costul achiziţionării acestora se ridică la cinci milioane de lei, adică aproximativ un milion de euro. Fiecare ghiozdan roşu a costat bugetul judeţului 98 de lei. Licitaţia a fost câştigată de firma RTC Proffice SA Bucureşti, iar contractual de atribuire a fost încredinţat la 23 iulie 2009.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite