Standard îi va oferi un contract lui Gheorghe Grozav - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre contractul pe care Standard i-l va oferi lui Gheorghe Grozav, pericolul ca Pantelis Kapetanos să nu joace cu Ujpest sau surpriza de care a avut parte Cătălin Tolontan. Printre alte subiecte, Dragomir vorbeşte despre situaţia de criză, iar Raul nu se teme de concurenţa de la Real Madrid.


Standard îi va oferi un contract lui Gheorghe Grozav.

Doar câteva zile i-au trebuit fostului internaţional de juniori Gheorghe Grozav, puştiul crescut de Unirea Alba Iulia, pentru a-l convinge pe Laszlo Boloni că merită un contract cu Standard Liege. În conflict cu Unirea din pricină că a refuzat să semneze contractul obligatoriu pe trei ani la încheierea junioratului, prevedere stipulată în ROAF, Gicu Grozav s-a logodit cu Zeiţa Fortuna. Săptămâna trecută a plecat la Liege, unde a dat probe la Standard, reuşind să şi marcheze într-un meci amical. După câteva zile a primit vestea cea mare: Standard îi va oferi un contract. „Este adevărat, m-am înţeles pentru o colaborare cu Standard. Zilele viitoare voi parafa contractul", spune Grozav, citat de ProSport.

Kapetanos în pericol să nu joace cu Ujpest. Dacă grecul nu va semna noul contract, atunci nu va avea drept de joc mîine seară, împotriva lui Ujpest. Steaua are un mare semn de întrebare în perspectiva meciului cu Ujpest: Pantelis Kapetanos, care e în pericol să nu joace mîine seară. Atacantul grec încă nu este în acte fotbalistul Stelei. Lui i-a expirat în urmă cu o lună vechiul contract, de un an de zile, semnat în iulie 2008. Conducerea i-a făcut o ofertă, chiar i-a înmînat şi noul contract, însă Kapetanos nu l-a parafat nici pînă aseară, motiv pentru care Steaua nu l-a putut înregistra la LPF, anunţă Gazeta Sporturilor.

Tolontan: "Nu mă aşteptam ca Ridzi să-şi dea demisia". Cătălin Tolontan spune că nu se aştepta ca Monica Iacob-Ridzi să demisioneze din fruntea MTS. Redactorul-şef al Gazetei Sporturilor crede că principalul motiv care a determinat-o pe Ridzi să demisioneze ar putea fi prezentarea în ziar a auditului MTS, anunţă GSP TV.

Dragomir: "Suntem în colaps!".
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir a vorbit pentru Sport Total FM, despre situaţia de criză din România care se resimte şi în fotbal. "Înainte de criză, s-a mers bine, au fost unii care au făcut miliarde peste nopate, iar unii conducători au făcut bani din imobiliare, care mergeau foarte bine pe atunci. Acum au rămas pe loc şi nu le mai merge", a spus Dragomir.

Raul nu se teme de concurenţa de la Real Madrid.
Veteranul lotului pregătit de Manuel Pellegrini şi totodată cel mai emblematic jucător al “albilor”, Raul Gonzalez, nu are nici un fel de emoţie că îşi va pierde locul de titular odată cu sosirea stelelor Cristiano Ronaldo, Kaka şi Karim Benzema. “Sunt cu toţi jucători fantastici, e indiscutabil, care ne vor ajuta mult să redobândim statutul de cea mai bună echipă din Primera şi, de ce nu, din Europa. Visăm să câştigăm Liga Campionilor la noi acasă, pe Bernabeu şi cred că e un vis realizabil”, a declarat Raul citat de ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite