Gestul lui Sobaru l-a şocat pe Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc, premierul României
Emil Boc, premierul României

Prim-ministrul Emil Boc a mărturisit, marţi, că momentul cel mai dificil din mandatul său a fost incidentul în care electricianul de la Televiziunea Română Adrian Sobaru s-a aruncat de la loja Camerei Deputaţilor în sala de plen unde premierul ţinea un discurs pe marginea moţiunii de cenzură dezbătute de Parlament în acel moment.

Într-un interviu acordat televiziunii publice, Boc a fost întrebat care a fost momentul în care a vrut "să-şi ia câmpii", aşa cum povestise preşedintele Traian Băsescu despre primul-ministru.

"Eu cred că fiecare român a avut greutăţi anul acesta, cu atât mai mult primul-ministru a avut greutăţi şi zile grele, zile dificile, dar când eşti în asemenea situaţie nu ai cale de întors. Poate cel mai greu moment a fost de departe acest moment de la sfârşitul anului, un moment care m-a şocat şi pe mine. Stâncă să fi fost, nu putea să nu te afecteze un asemenea moment", a răspuns Emil Boc.

Premierul a susţinut că, imediat după protestul extrem al lui Sobaru, prima sa grijă a fost ca viaţa acestuia să nu fie în pericol.

"Cel mai important lucru pentru mine a fost să ştiu că viaţa omului este salvată şi asta a fost preocuparea şi gândul din secunda doi, când am văzut ce s-a întâmplat, pentru că în primul moment nu văzusem exact ce s-a întâmplat, de la balcon, şi prima şi cea mai importantă preocupare imediată era salvarea vieţii domnului Sobaru. Inclusiv după ce s-a întrunit Biroul Permanent, principala preocupare era să vedem care era starea sănătăţii lui, după care să ne gândim şi la alte lucruri", a relatat şeful Guvernului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite