Gestionarea rovinietelor, o afacere de 22 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gestionarea rovinietelor, o afacere de 22 de milioane de euro
Gestionarea rovinietelor, o afacere de 22 de milioane de euro

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) din România vrea să cumpere cu 9,15 milioane de euro, fără TVA, un sistem informatic de emitere, gestiune, monitorizare şi control pentru roviniete. Totuşi, îşi rezervă dreptul să achiziţioneze servicii similare până la 22,35 milioane euro.

Contractul va fi finanţat din surse proprii şi are o durată de nouă luni, urmând ca sistemul să fie implementat în centrele de distribuţie a rovinietelor.

La alegerea ofertei câştigătoare, propunerea tehnică va avea o pondere de 70%, iar cea financiară 30%. Ofertele pot fi depuse până la 2 noiembrie, dată la care vor fi deschise.

Pentru a participa la licitaţie, firmele trebuie să depună o garanţie de 380.000 de lei şi să fi avut în ultimii trei ani o cifră medie de afaceri de cel puţin 63 milioane de lei.

De asemenea, ofertanţii trebuie să facă dovada că au finalizat, în acelaşi interval, cel puţin un contract pentru realizarea sistemului informatic integrat care să cuprindă minim 1.500 de terminale mobile industriale şi cel puţin un contract pentru realizarea unui proiect de aplicaţii informatice aferente vânzării prin intermediul unui număr de minim 400 de puncte de vânzare

Alte condiţii sunt finalizarea în ultimii trei ani a cel puţin unui contract pentru realizarea unui proiect pentru implementarea de portaluri la scară naţională, precum şi dovada că firma dispune de minim 30 de specialişti IT în dezvoltare software, configurare şi instalarea infrastructurii.

Vânzările de roviniete au crescut în primul semestru cu 36% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 4,72 milioane de bucăţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite