George Mihăiţă promovează teatrul românesc cu scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti a găsit o soluţie ingenioasă şi neortodoxă pentru a promova peste hotare activitatea instituţiei pe care o conduce. George Mihăiţă a fost

Directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti a găsit o soluţie ingenioasă şi neortodoxă pentru a promova peste hotare activitatea instituţiei pe care o conduce.

George Mihăiţă a fost amendat cu 650 de lire (aproximativ 960 de euro) pentru că şi-a lovit partenera de viaţă în cap, cu o lampă. Actorul joacă alături de Delia Seceleanu în "Revizorul" de Gogol, la Festivalul Fringe de la Edinburgh. Joi, în jurul orei locale 22.00, actriţa a ieşit din hotel pentru a fuma o ţigară şi a discutat cu doi bărbaţi.

"Acest lucru l-a supărat pe Mihăiţă pentru că, atunci când femeia a revenit în hotel, a descoperit că a fost închisă în afara camerei", a declarat inspectorul Malcom Stewart. "Mihăiţă i-a permis să intre în cameră, însă era atât de supărat încât a luat o lampă de pe masă şi a lovit-o în cap. Managerul hotelului a chemat poliţia", a adăugat inspectorul.

Mihăiţă: "Incidentul face reclamă"

George Mihăiţă a declarat pentru NewsIn că incidentul a fost o strategie de imagine, ideea aparţinându-i unui jurnalist. Directorul teatrului şi-a asumat vina pentru incident deoarece, în caz contrar, el şi Delia Seceleanu ar fi trebuit să fie audiaţi din nou, peste o lună, în Edinburgh.

Amenda pe care a primit-o a fost pentru deranjarea liniştii publice, dar există discuţii pentru anularea ei, cazul fiind tratat de autorităţi "ca un accident uşor de maşină". Mihăiţă a mărturisit că nu şi-a lovit partenera, aşa cum au relatat publicaţiile electronice scoţiene scotsman.com şi dailyrecord.co.uk, şi că atmosfera este foarte relaxată în echipa singurului teatru românesc care participă la festival, între 16-27 august. Spectacolul, din distribuţia căruia mai fac parte şi Ştefan Bănică jr., Virginia Mirea şi Valentin Teodosiu, a avut reacţii foarte bune la premiera de joi din Edinburgh. Potrivit lui Mihăiţă, numărul de bilete cumpărate pentru reprezentaţiile piesei a crescut după mediatizarea incidentului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite