George Michael îl ia de pe Kenny Goss

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Michael (44 de ani) renunţă la celibat. Dar nu pentru o femeie, ci pentru iubitul lui, texanul Kenny Goss, cel de care este alături de aproape 11 ani. George şi Kenny vor deveni aşadar

George Michael (44 de ani) renunţă la celibat. Dar nu pentru o femeie, ci pentru iubitul lui, texanul Kenny Goss, cel de care este alături de aproape 11 ani. George şi Kenny vor deveni aşadar "soţ" şi "soţie" în luna iulie, după ce interpretul îşi va fi încheiat turneul "25 Live".

Iniţial George Michael şi-a ascuns identitatea sexuală în spatele unor zvonuri "regizate" despre relaţii cu două actriţe: Brooke Shields şi Whoopi Goldberg. În cele din urmă interpretul a recunoscut că e homosexual.
Designerul Anselmo Feleppa a fost prima lui mare iubire. George l-a cunoscut pe acesta la un concert în 1991. Relaţia lor s-a întrerupt însă brusc în 1993, când Feleppa a murit în urma unui accident vascular. Inspirat de suferinţă, George Michael a scris piesa "Jesus To A Child", care a ajuns repede un hit în toată lumea.

Nunta va fi în luna iulie

Certitudinea asupra homosexualităţii lui a apărut abia în 1998, când interpretul a fost implicat într-un scandal sexual după ce a fost prins de un poliţist într-o toaletă publică, unde întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat.

După acest incident, George nu şi-a mai ascuns identitatea sexuală. Şi s-a afişat pentru prima dată nestingherit de privirile celorlalţi cu iubitul lui, texanul Kenny Goss, alături de care e din 1996. Cei doi locuiesc împreună şi au case atât în Londra, cât şi în Dallas.

Încă din noiembrie 2005 George Michael anunţase că-şi va înregistra relaţia cu Kenny ca pe un parteneriat civil. Acest lucru a fost însă amânat, iar acum interpretul e decis să se revanşeze. El a declarat unei publicaţii britanice că în iulie, la sfârşitul turneului "25 Live" de aniversare a unui sfert de secol de carieră, vedeta se va căsători cu Kenny.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite