George Michael, arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul George Michael a fost arestat în cartierul londonez West End, fiind suspectat de posesie de droguri, transmite BBC. "Am primit un telefon de la un cetăţean care ne-a anunţat că a

Cântăreţul George Michael a fost arestat în cartierul londonez West End, fiind suspectat de posesie de droguri, transmite BBC. "Am primit un telefon de la un cetăţean care ne-a anunţat că a văzut un om căzut peste volanul maşinii, pe o stradă în apropiere de Hyde Park Corner", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane. La locul incidentului a fost trimisă o ambulanţă, dar starul nu a fost dus la spital. Iniţial, a fost arestat pentru incapacitate de a conduce maşina, dar acuzaţia a fost retrasă după ce cântăreţul a fost consultat de un medic.
"O percheziţie asupra bărbatului a scos la iveală ceea ce păreau a fi substanţe controlate (droguri a căror administrare este reglementată de lege, precum opiul, antidepresivele, halucinogenele)", a mai spus reprezentantul poliţiei. Starul a fost eliberat pe cauţiune.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite