George W. Bush regretă anumite remarci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele SUA, George W. Bush, a declarat pentru CNN că regretă unele remarci făcute în timpul mandatelor sale. “Soţia mea mi-a atras atenţia adesea că trebuie să am grijă ce vorbesc,

Preşedintele SUA, George W. Bush, a declarat pentru CNN că regretă unele remarci făcute în timpul mandatelor sale. “Soţia mea mi-a atras atenţia adesea că trebuie să am grijă ce vorbesc, ca preşedinte al SUA”, a adăugat el.

Bush a spus că îi pare rău de expresia “mort sau viu” în legătură cu prinderea liderului Al-Qaida, Osama Ben Laden. “Vreau să se facă dreptate. Era afişul acela în Vest pe care scria “mort sau viu” - a spus liderul de la Casa Albă, la scurt timp după atentatele de la 11 septembrie 2001. Bush şi-a exprimat regretul şi vizavi de expresia “hai să-i vedem”, în care se referea la atacurile insurgenţilor din Irak asupra Americii.

Bush a evocat în interviu şi expresia “misiune îndeplinită”, atunci când a declarat încheierea operaţiunilor majore de luptă din Irak, la 1 mai 2003, de la bordul portavionului Abraham Lincoln. “S-a înţeles că războiul din Irak s-a terminat, deşi eu eram de altă părere. A fost un mesaj greşit”, a explicat el.

“Mi-e dor de Texas, am mulţi prieteni acolo. Probabil mă voi întoarce şi voi lua o gură mare de aer”, a spus Bush. El a precizat că ar putea scrie o carte. “Am avut o preşedinţie în care am fost nevoit să iau câteva hotărâri dificile şi vreau ca oamenii să ştie adevărul despre cum a fost să te afli în Biroul Oval”.

George W. Bush a calificat drept relaxată atmosfera din timpul întrevederii sale de luni, 10 noiembrie, cu succesorul său, Barack Obama.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite