Geoană îl somează pe Năstase să-şi clarifice situaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD suportă din ce în ce mai greu scandalul "Mătuşa" care, precum bulgărele de zăpadă, pare să nu se mai oprească. "Ca preşedinte al PSD m-am săturat de aceste crize care afectează de prea

PSD suportă din ce în ce mai greu scandalul "Mătuşa" care, precum bulgărele de zăpadă, pare să nu se mai oprească. "Ca preşedinte al PSD m-am săturat de aceste crize care afectează de prea multă vreme credibilitatea partidului nostru. Sunt convins că Adrian Năstase va face tot ce-i va sta în putinţă ca să-şi clarifice neîntârziat situaţia", a declarat preşedintele PSD, Mircea Geoană. Preşedintele Geoană a adăugat că liderii partidului sunt datori să fie sinceri faţă de membrii de partid, faţă de simpatizanţii acestuia, ca şi faţă de electoratul care i-a creditat cu voturile sale. "Avem şi o obligaţie să dăm dovadă şi de colegialitate şi de aceea vom aştepta un timp rezonabil înainte de a adopta măsurile ce le socotim necesare", a adăugat Mircea Geoană.

Ultima oră
Surse judiciare au declarat pentru Adevărul că Adrian Năstase a primit citaţie pentru a se prezenta luni la DNA în chestiunea moştenirilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite