Geoană şi-a făcut colegii golani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD i-a criticat pe deputaţii care au semnat scrisoarea de susţinere pentru Adrian Năstase, spunând despre aceştia, ca şi despre cei care dau informaţii presei, că sunt "golani şi

PSD i-a criticat pe deputaţii care au semnat scrisoarea de susţinere pentru Adrian Năstase, spunând despre aceştia, ca şi despre cei care dau informaţii presei, că sunt "golani şi mizerabili". Exact înaintea votului, Mircea Geoană şi-a atenţionat colegii că trebuie să aleagă între el şi Adrian Năstase şi că, în cazul în care opţiunea va fi pentru Năstase, el va trece la "pasul doi", adică demisia.
Unii participanţi la reuniune s-au declarat şocaţi de faptul că preşedintele PSD a vorbit în acest fel la adresa unor colegi şi erau, ieri, hotărâţi să ceară un congres extraordinar mai devreme de luna iunie, pentru a alege o nouă conducere. Ei făceau o paralelă între limbajul lui Ion Iliescu, în anii "90, şi cel al lui Mircea Geoană. O altă chestiune care i-a nedumerit pe preşedinţii de organizaţii a fost aceea că la reuniune s-a desfiinţat Comitetul de integritate morală şi s-a înfiinţat Consiliul de Onoare, condus de Ion Iliescu. Conform statutului, acest lucru nu se putea face la întâlnirea cu preşedinţii de organizaţie, chiar dacă s-a încercat transformarea reuniunii într-un comitet executiv. Astfel, structura pe care o conduce Ion Iliescu este din start nestatutară şi contestabilă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite