Geoană a înroşit partidul la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

look al PSD a fost pe placul şefilor de filiale, care şi-au pus imediat la rever noile insigne roşii. Discuţiile cu şefii filialelor din Moldova au durat peste trei ore, accesul jurnaliştilor

look al PSD a fost pe placul şefilor de filiale, care şi-au pus imediat la rever noile insigne roşii. Discuţiile cu şefii filialelor din Moldova au durat peste trei ore, accesul jurnaliştilor fiind interzis. Din când în când, asudaţi, reprezentanţii mai ieşeau pe sală la o ţigară, privind admirativ insignele. Spre amiază, înainte de întâlnirea separată cu delegaţiile judeţene, Mircea Geoană s-a întâlnit cu jurnaliştii. "PSD vrea să dea un semnal clar că se întoarce la luptă", şi-a început Geoană cu mult aplomb discursul. Preşedintele PSD a vorbit cam 30 de minute fără să amintească absolut deloc de Adrian Năstase. "Partidul Social Democrat a reuşit să depăşească problemele interne şi să înlăture energiile negative. Lucrurile au intrat în normal în PSD după ce, zilele trecute, în partid se pregătea un puci. ştim acum pe cine ne bazăm", a spus Geoană, aprobat din colţul mesei de Marian Oprişan, controversatul şef al filialei din Vrancea.
Având în spate noile bannere roşii ale PSD, Mircea Geoană s-a dezlănţuit atunci când a venit vorba de portocaliii de la Alianţa D.A. "În Ucraina, revoluţia portocalie a fost înfrântă de corupţie şi de incompetenţă. În România se va întâmpla, cu siguranţă, la fel", a prevestit Geoană. şeful PSD a mai spus că "avem o putere care nu mai funcţionează, un preşedinte care este un lup singuratic ce contestă acţiunile premierului şi, mai avem, un guvern care bate cu bestialitate pensionarii care îndrăznesc să îşi ceară drepturile", a mai declarat Geoană. Pe de altă parte, şeful PSD a vorbit despre nevoia unui pact politic, necesar pentru a pune capăt migraţiei. "Noi am deschis acest proces, iar Alianţa îl perfecţionează. Administraţia ar trebui să fie apolitică", a mai spus Mircea Geoană. Apoi, şeful PSD a ţinut să atace alte subiecte: "Democraţii şi liberalii sunt vinovaţi de nealegerea lui Ticu Dumitrescu în fruntea CNSAS. Ticu Dumitrescu ar fi putut fi ales în condiţiile în care democraţii şi liberalii, preşedintele şi premierul ar fi propus acelaşi candidat. PSD a solicitat să fie o unică propunere pentru funcţia de şef al CNSAS, caz în care ar fi putut fi votat alături de Alianţă", a precizat Geoană.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite