Geoană îl forţează pe Năstase să demisioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Năstase.Geoană a fost nevoit să convoace o ultimă întâlnire cu preşedintele executiv pentru a-l convinge să-şi prezinte demisia la şedinţa de miercuri cu şefii de organizaţii. Se pare

Năstase.
Geoană a fost nevoit să convoace o ultimă întâlnire cu preşedintele executiv pentru a-l convinge să-şi prezinte demisia la şedinţa de miercuri cu şefii de organizaţii. Se pare însă că Năstase nu este dispus să accepte această soluţie. Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Sorin Oprescu, a declarat: "Să încercăm să recredibilizăm şi să funcţioneze organizaţia PSD Bucureşti aşa cum ar trebui". Astăzi se aşteaptă o altă şedinţă agitată a social-democraţilor de la Bucureşti. Nu-i va fi însă uşor nici lui Dan Ioan Popescu. Surse din partid spun că, pe lângă Adrian Năstase, şi acesta va fi destul de dur criticat de colegii de partid, chiar dacă este autosuspendat.
Se pare că sunt tot mai multe voci care vor să se treacă de la vorbe la fapte. Declarativ însă, Mircea Geoană susţine că "excluderea lui Adrian Năstase nu reprezintă o prioritate". "Din punctul meu de vedere, soluţia excluderii este o soluţie pur şi simplu tâmpită. Asta nu înseamnă că nu trebuie să-i ascultăm şi pe colegii noştri care au astfel de puncte de vedere", spune Geoană.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite