Geoană s-a călit electoral la Sidex Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În halat muncitoresc, purtând o cască de siderurgist în cap, Mircea Geoană a luat ieri la pas combinatul Mittal Steel Galaţi. Fără baie de mulţime, înconjurat de câţiva reprezentanţi ai

În halat muncitoresc, purtând o cască de siderurgist în cap, Mircea Geoană a luat ieri la pas combinatul Mittal Steel Galaţi. Fără baie de mulţime, înconjurat de câţiva reprezentanţi ai companiei anglo-indiene şi de personalităţi din conducerea PSD, preşedintele a trebuit să se mulţumească doar cu bifarea vizitării obiectivului.
Dacă înainte de privatizare în faţa liderilor politici care călcau în combinat erau aduşi sute de muncitori, de această dată singurii siderurgişti care au dat ochii cu reprezentanţii social-democraţilor au fost cei din conducere. Adio discursuri în mijlocul muncitorilor. Geoană şi reprezentanţii PSD au trebuit să se mulţumească doar cu principalii directori ai Mittal Steel Galaţi şi cu o scurtă vizită la recent repornitul Furnal 5. Cei care se aflau la muncă nu şi-au părăsit posturile pentru a-l vedea pe şeful PSD.
Singurul moment mai apropiat de ideea socială a fost cel în care Mircea Geoană s-a întâlnit cu reprezentanţii sindicatelor de pe platforma siderurgică - bun prilej de a strânge nemulţumiri şi a face promisiuni că toate se vor rezolva odată cu revenirea la putere. În conferinţa de presa susţinută după aceea, preşedintele PSD a ţinut să precizeze faptul că polul social iniţiat de Ion Iliescu şi Petre Roman este un proiect care a murit înainte să înceapă, că PSD se pregăteşte să introducă o nouă moţiune de cenzură, pe sănătate, şi că actuala guvernare fabrică dosare DNA membrilor marcanţi PSD doar pentru a da bine în ochii celor de la Bruxelles.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite