Geoană către Iliescu: Ori cu noi, ori la revedere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Geoană (foto) a decis să îl ierte pe Ion Iliescu, dar i-a transmis un ultimatum dur: ori în echipa PSD, ori în afara ei. Conducerea social-democraţilor s-a reunit la Comitetul

Mircea Geoană (foto) a decis să îl ierte pe Ion Iliescu, dar i-a transmis un ultimatum dur: ori în echipa PSD, ori în afara ei.

Conducerea social-democraţilor s-a reunit la Comitetul Executiv Naţional, în Braşov, pentru a discuta despre votul de la moţiunea de cenzură. Pesediştii nu au avut curaj să-l sancţioneze pe Ion Iliescu, în schimb au propus "o perioadă de reflexie, un moratoriu, până la alegerile europarlamentare". Potrivit lui Geoană, în tot acest răstimp, Ion Iliescu ar trebui "să mediteze dacă mai vrea să facă parte din echipa de conducere, sau nu, dacă se simte apropiat de echipa de conducere, sau nu". "După europarlamentare, tragem linia şi vedem cine vrea să fie cu noi sau împotriva noastră", a mai spus Mircea Geoană.

Liderul PSD i-a avertizat cu excluderea din PSD pe cei care după această perioadă se vor comporta diferit faţă de decizia partidului. Surse din PSD ne-au declarat că la şedinţa de ieri, Geoană a spus că-şi depune mandatul dacă vor mai fi rebeliuni nesancţionate. "Indiferent cum se numesc ei, dacă se vor comporta diferit, se situează automat în afara partidului, iar Comitetul Executiv Naţional va lua măsurile necesare pentru excludere", a ameninţat Geoană.

Preşedintele PSD a mai spus că sancţiunile pentru Alin Teodorescu, Răzvan Theodorescu, Dan Mihalache şi Ion Solcanu rămân valabile, adăugând că "organizaţiile din care fac parte vor acţiona în consecinţă".

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite