Genţile maxi sunt la putere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Genţile şi pantofii au avut dintotdeauna darul de a fascina orice femeie, fiind cele mai apreciate accesorii. Mai mari sau mai mici, colorate sau simple, cu diverse aplicaţii, purtate pe umăr,

Genţile şi pantofii au avut dintotdeauna darul de a fascina orice femeie, fiind cele mai apreciate accesorii. Mai mari sau mai mici, colorate sau simple, cu diverse aplicaţii, purtate pe umăr, în mână sau pe antebraţ, genţile sunt un accesoriu important.

Chiar dacă moda este marcată în acest moment de o mai mare libertate, care ne permite să ne exprimăm vestimentar tot mai creativ, regulile de bază nu sunt uitate. Indiferent care sunt tendinţele, hainele încărcate nu trebuie să fie niciodată accesorizate cu elemente puternice, ci, din contră, cu accesorii puţine, rafinate.

Astfel, pentru rochiile de seară simple sunt potrivite genţile şi încălţările decorate cu cristale semipreţioase, pietre multicolore, dar şi cu părţi metalice precum cataramele sau lănţişoarele. Culorile de seară sunt tari, se poartă auriul, argintiul, bronzul, negrul, dar şi combinaţia alb-negru. Anul acesta putem vorbi despre moda extremelor.

Dacă ziua se poartă genţile cât mai mari, supradimensionate, neasortate obligatoriu cu încălţămintea, în schimb, seara sunt preferate accesoriile set, şi anume poşetele de tipul plic, care, de exemplu, merg foarte bine împreună cu "pantofii-bijuterie", decoraţi minuţios cu pietre semipreţioase, în mare vogă în acest sezon.

"Genţile de zi trebuie să fie cât mai mari, în culori care nu trebuie să se potrivească neapărat cu încălţămintea, aşa-numitul <> . Se poartă genţile cu toarte, purtate în mână sau pe antebraţ, cu aplicaţii vesele, mărgele sau tăieturi, însă fără a avea aplicaţii de pietre semipreţioase, acestea din urmă fiind potrivite numai unei poşete destinate ieşirii în oraş seara", ne sfătuieşte designerul Mihai Albu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite