Generalul (r) Mihail Popescu contraatacăîn scandalul "Anvelopa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Generalul (r) senatorul Mihail Popescu a fost, ieri, la DNA pentru a lua cunoştinţă de învinuirile care i se aduc în dosarul privind legalitatea contractului de schimb încheiat, în 2000, între

Generalul (r) senatorul Mihail Popescu a fost, ieri, la DNA pentru a lua cunoştinţă de învinuirile care i se aduc în dosarul privind legalitatea contractului de schimb încheiat, în 2000, între MApN şi Tofan Group, referitor la autovehicule uzate contra anvelope.
La ieşirea de la DNA, Mihail Popescu a catalogat acest dosar ca fiind unul politic, care vizează "schimbarea generalului Eugen Bădălan", acuzat în aceeaşi cauză. Popescu a sugerat că această schimbare ar fi dorită chiar de ministrul apărării Teodor Atanasiu. Mihail Popescu consideră contractul dintre Tofan şi Armată ca fiind unul legal. "S-a dorit acest schimb, deoarece Armata avea nevoie de anvelope şi, neavând bani, s-a luat această soluţie, care a fost bună. Schimbul a fost aprobat de ministrul de atunci, Sorin Frunză-Verde", a mai declarat generalul (r). Mihail Popescu a solicitat DNA un termen până la care să-şi angajeze un avocat şi să-şi pregătească apărarea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite