Gemenele Nicole şi Naomi au născut în aceeaşi zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două surori au dat viaţă, fiecare, câte unui băiat, la mai puţin de două ore distanţă Nicole şi Naomi, gemenele identice din statul american Indiana, au născut pe 24 ianuarie,

Cele două surori au dat viaţă, fiecare, câte unui băiat, la mai puţin de două ore distanţă

Nicole şi Naomi, gemenele identice din statul american Indiana, au născut pe 24 ianuarie, anul acesta, câte un băiat de trei kilograme fiecare. Ambele trebuiau să nască abia la sfârşitul lunii, una pe 30 şi cealaltă pe 31 ianuarie.

Când Nicole Cramer s-a dus să-şi vadă nepotul, născut în urma unei operaţii de cezariană, aflându-se în taxi, în glumă, i-a spus şoferului: "Nu te grăbi, că nu nasc eu. Sora mea a născut un băiat şi mă duc să-mi văd nepotul". Taximetristul, amuzat, a completat: "Nu se ştie niciodată. Când te apropii de nouă luni poţi să naşti oricând".

O vizită bine potrivită

Nepotul, Ethan Alexander Sale, se născuse chiar în ziua aceea, pe 24 ianuarie 2007, la ora 8.30 dimineaţa, iar Nicole abia aştepta să ajungă la Spitalul "DeKalb Memorial", din Auburn, Indiana, ca să afle de la Naomi Sale, sora ei geamănă, cum s-a desfăşurat operaţia. Pe la 9.15, Nicole era deja în salon, dar sora ei dormea încă, din cauza anesteziei. Micuţul Ethan fusese spălat şi instalat confortabil într-un incubator, aşa că vizita n-ar fi trebuit să dureze prea mult. Dar, în timp ce o ţinea de mână pe sora ei încă ameţită, Nicole a simţit primele contracţii. Domnul doctor Thaddeus Weghorst, care era în maşină şi se îndrepta spre casă, după o noapte în care fusese de serviciu, a primit un SMS. "Veniţi urgent, nasc şi eu. Nicole".

Acelaşi spital, acelaşi doctor

Medicul obstetrician s-a întors imediat şi, după aproximativ o oră, ţinea în braţe un alt băiat, pe micuţul Nathaniel Birchfield Carter. "Această întâmplare cimentează teoria că între gemeni există o legătură nevăzută, care îi trage adeseori spre destine asemănătoare", a declarat medicul.

Ieri, cele două proaspete mămici au împlinit 23 de ani. Întrebate de un reporter de la NBC, gemenele au povestit că întreaga lor viaţă au făcut la fel. Şi-au găsit primul prieten la distanţă de numai două zile, s-au căsătorit în aceeaşi zi, au rămas însărcinate cam în acelaşi timp şi, acum, au născut câte un băiat de aproximativ trei kilograme, la mai puţin de două ore distanţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite