Găuri "electorale" pe străzile din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva zeci de ieşeni au făcut o plângere penală împotriva Primăriei Iaşi deoarece strada pe care locuiesc a fost asfaltată "electoral" în bătaie de joc. Practic, la trei luni de la

Câteva zeci de ieşeni au făcut o plângere penală împotriva Primăriei Iaşi deoarece strada pe care locuiesc a fost asfaltată "electoral" în bătaie de joc. Practic, la trei luni de la asfaltare, strada Vasile Ureche arată ca după bombardament.

Oamenii spun că au încercat de mai multe ori să atragă atenţia autorităţilor că lucrările sunt de proastă calitate, dar s-au izbit de un zid. "Cineva bagă bani mulţi în buzunar. Numai că banii sunt ai contribuabililor, iar noi nu mai vrem să înghiţim astfel de fapte", spune revoltat ieşeanul Valeriu Ciochină. De altfel, cu o situaţie asemănătoare se confruntă şi locuitorii cartierelor Moara de Vânt, Nicolina şi Galata.

Ieşenii au decis să facă plângere la Parchet după ce primarul Gheorghe Nichita a refuzat cererea unui consilier local privind realizarea unei expertize mai multor străzi proaspăt asfaltate. Primăria Iaşi a contractat un credit extern, din care mai bine de 15 milioane de euro au fost alocate pentru asfaltări.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite