Gata de cocktail

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru primăvară, Casa de modă Nichi propune ţinute pline de feminitate, romantism şi eleganţă. În ceea ce priveşte materialele folosite, o atenţie deosebită e acordată alegerii

Pentru primăvară, Casa de modă Nichi propune ţinute pline de feminitate, romantism şi eleganţă. În ceea ce priveşte materialele folosite, o atenţie deosebită e acordată alegerii texturii: de la brocart şi satin până la mătase naturală şi in. Imprimeurile sunt inspirate din forme vegetale.

Rochiile, în viziunea Nichi, se poartă strâmte, urmărind linia corpului.

Sacoul este articolul vestimentar preferat pentru orice eveniment. În acest sezon, croiala lui este simplă, iar gulerul este rotunjit. Nu lipsesc nici buzunarele laterale, fără utilitate, însă. Sacoul se poate purta şi cu cămăşă sau o bluză.

O altă propunere pentru cocktail poate fi şi această ţinută: fustă strâmtă, cămaşă cu volănaşe şi un sacou cu imprimeuri florale. Ca noutate, revin cerceii mari, cu clips.

Accesoriile roşii (cercei, brăţări) sunt la mare căutare şi le regăsim şi la această ţinută.

Şi în acest caz, accesoriile dau un plus de feminitate ţinutei, mai ales uneia croită în stil clasic ca aceasta de faţă.

Cămăşile, stil ie, cu volăna-şe, vă conferă femi-nitate. Ca şi anul trecut, continuă să se poarte mărgelele mari, din lemn sau îmbrăcate cu material textil de diferite culori. Fusta, cu imprimeuri florale, are lungime medie.

Cămăşile din mătase, cu diverse imprimeuri, se combină ori cu o pereche de pantaloni stil pană, ori cu o fustă strâmtă. Mătasea e materialul-vedetă şi anul acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite