Găsit după 22 de ani, la sute de kilometri de casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr, dispărut de pe o stradă din Bucureşti, pe vremea când avea 7 ani a fost găsit de poliţişti, după 22 de ani. Mama lui l-a crezut mort.

Bărbatul se numeşte Dan Dumitru Enache şi are 30 de ani.În ziua dispariţiei, 7 februarie 1988, mama lui îl lăsase în grija unei mătuşi din cartierul Drumul Taberei. Băiatul i-ar fi cerut să îl lase să se joace cu alţi copii şi de atunci nu l-a mai văzut nimeni.

Constanţa Tudor, mama lui, a anunţat poliţia şi l-au căutat în împrejurimi, dar nici urmă de copil. La câteva luni după ce a fugit de acasă, băiatul a fost găsit de un bărbat la Oradea.

Acesta l-a dus la Miliţe, dar pentru că nu îşi ştia numele de familie şi nici nu putea să dea alte date, a fost internat într-un centru de minori din oraş. În 1994 i s-au făcut acte de identitate sub numele de Dan Dan şi s-a aproximat că s-a născut la 1 iuinie 1980. Din februarie 2005 tânărul stă într-un centru pentru adulţi din Oradea. 

Criminaliştii au comparat o fotografie a lui Dan, de când avea 14 ani, cu una realizată când avea 7 ani. Au realizat că este una şi aceeaşi persoană. Pentru a fi siguri, au apleat şi la expertiza ADN, cu probe luate de la mama sa. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite