Galeria Stelei pregătea invazia stadionului din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul evenimentelor petrecute la finalul partidei de fotbal Gloria-Steaua, povestit de şeful Jandarmeriei Bistriţa, diferă foarte mult de cel relatat de Jean Pădureanu, preşedintele

Filmul evenimentelor petrecute la finalul partidei de fotbal Gloria-Steaua, povestit de şeful Jandarmeriei Bistriţa, diferă foarte mult de cel relatat de Jean Pădureanu, preşedintele clubului-gazdă. Lipsesc o serie de pasaje în care MM Stoica i-ar fi luat la ghionturi pe jandarmi şi ar fi ameninţat cu moartea mai mulţi oficiali.
Gestul managerului Stelei a fost catalogat de către colonelul Ioan Cimuca drept o încercare nereuşită de a forţa intrarea în cabina arbitrilor. În schimb, şeful Jandarmeriei Bistriţa a vorbit în premieră despre presiunea pe care cei aproape 2.000 de suporteri stelişti au exercitat-o asupra efectivelor pe care le-a condus la acel meci. "La peluză au fost în jur de 1.500-2.000 de suporteri stelişti care nu au părăsit stadionul după fluierul final. În cazul unei arestări a oficialului stelist, deşi nu a fost vreun moment cazul unei asemenea măsuri, am fi avut sigur o problemă cu galeria. Aceştia ar fi putut năvăli în stadion, iar noi nu aveam destule forţe de ordine să oprim această invazie", ne-a declarat colonelul Cimuca.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite