Galaţiul vrea să facă istorie în Ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, la Bergamo, campioana României la volei masculin va juca împotriva puternicei formaţii italiene Foppapedretti, din localitate. În urmă cu o săptămână, la Bucureşti, elevele lui

Mâine, la Bergamo, campioana României la volei masculin va juca împotriva puternicei formaţii italiene Foppapedretti, din localitate.
În urmă cu o săptămână, la Bucureşti, elevele lui Zoran Terzici au fost la un pas de o mare surpriză, pierzând in extremis, cu scorul de 2-3, după ce au condus cu 2-1 la seturi.

„Pentru noi va fi mult mai uşor în deplasare, deoarece jucătoarele noastre evoluează mai bine pe teren străin. La Bergamo nu va fi niciun fel de presiune şi fetele vor juca mai relaxate. Avem şansa unui rezultat bun acolo”, a declarat Terzici înainte de confruntarea cu liderul seriei C.

Jenny Barraza, componentă de bază a naţionalei Italiei şi a echipei Foppapedretti, a spus pentru „Adevărul Sporturi” că nu se aştepta la o asemenea replică din partea româncelor.

„Partida de la Bucureşti a fost foarte dificilă pentru noi. Dacă toate cluburile din România ar fi la fel de puternice precum Metal Galaţi, ar fi superb. Nu cred că meciul din Italia va fi mai uşor deoarece ei au timp să-şi refacă tactica şi să-şi dea seama unde au greşit”, a încheiat Barazza.

Liderul grupării din Bergamo, Francesca Piccinini, a precizat: „În Champions League nu mai există echipe mici şi mari. Am învins greu la Bucureşti şi sunt sigură că ne va fi la fel de greu la Bergamo. Şi noi avem acceaşi problemă ca Metal: nu jucăm în aceeaşi sală meciurile din Liga Campionilor, ceea ce este un dezavantaj”.

Partida dintre Foppapedretti şi Metal Galaţi de mâine va începe la ora 21.30, ora României, şi va fi transmisă în direct de Sport.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite