Galati: Vacanţă plutitoare în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii pot petrece şapte zile pe Dunăre, într-un hotel de lux O excelentă idee pentru un concediu reuşit, cu cazare în condiţii de lux, poate fi cea a unei excursii cu hotelul plutitor, GG Gociman. Pentru o plimbare de patru zile, două persoane vor plăti 640 de euro.

Deşi cei mai mulţi dintre gălăţenii care apelează la serviciile agenţiilor de turism caută vacanţe la mare, Delta Dunării oferă doritorilor la fel de multe variante de disctracţie. 

Oferte sunt pentru toate buzunarele, iar posibilităţile de petrecere a timpului liber sunt multiple: pescuit, plimbări cu barca, plajă, la care se încântarea unui peisaj unic în Europa.

„Cea mai atractivă ofertă turistică pentru Delta Dunării, valabilă pentru luna septembrie, este excursia cu hotelul plutitor din portul turistic Tulcea. Cu o capacitate de maxim 36 de persoane, vaporul, cotat la patru stele, face o plimbare care durează patru zile . Plecarea este din localitatea Crişan, se ajunge la Lacul Fortuna, lacul Nebunu şi se revine în braţul Tulcea. Preţul este de 80 de euro de persoană pentru fiecare zi”
declară Andrei Popov, reprezentantul Galtour.

Pe de altă parte, operatorii de turism pun la bătaie şi oferte mai ieftine pentru admiratorii florei şi faunei din Delta Dunării.
 
“O cameră dublă la pensiunea Casa Dunăvăţ, în apropierea locurilor celebre de pescuit, cum ar fi Incintele Dunăvăţ, Holbina pentru răpitor sau Canalele Dunăvăţ, Lipoveni sau Dranov pentru crap şi somn costă 125 de lei de persoană pe zi.

Pentru vacanţa în Deltă, eu recomand pensiuni, deoarece intri în atmosfera de acolo. Reprentanţii pensiunilor organizează plimbări cu barca, vaporaş, pescuit şi pregătesc foarte multe specialităţi culinare din peşte. Este deosebit şi foarte relaxant măcar un week-end în Delta Dunării ”
spune Diana Ştefănescu de la BeSign Travel.
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite