Galaţi: Dorinel Munteanu, la un pas de a fi linşat de suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Dorinel Munteanu, la un pas de a fi linşat de suporteri
Galaţi: Dorinel Munteanu, la un pas de a fi linşat de suporteri

Oţelul a ajuns pe locul 16 în liga I, iar obiectivul stabilit de conducere, cupele europene, pare din ce în ce mai departe Suporterii, furioşi, au cerut socoteală lui Dorinel Munteanu, după meci

Vineri seară, Oţelul a pierdut meciul disputat în faţa campioanei României, Unirea Urziceni, fără dept de apel. Cu doi oameni mai puţin pe teren şi după un joc foarte slab, Dorinel Munteanu are motive serioase să se teamă pentru scaunul său.

 „Dorinele lasă-ne! Nu vrem să ne bagi în B!” şi „Grigoraş, Petre Grigoraş!”, aluzie la fostul tehnician al Oţelului, au fost scandările preferate ale galeriei gălăţene pe final de meci.

La conferinţa de presă de după partidă, fostul internaţional a arătat că a înlees dezamăgirea fanilor, dar numai după o discuţie cu Marius Stan va lua o decizie finală.

 „Trebuie să accept şi ce au strigat fanii, pot să le dau un răspuns, dar nu acum. Vedem dacă îmi voi da demisia, după ce voi avea o discuţie cu Marius Stan. Eu am venit cu încredere şi cu poftă de muncă la Galaţi şi sunt dezamăgit de reacţia fanilor. Am crezut că pot obţine mai mult în aceste etape, dar nu am putut anticipa această situaţie. Suntem departe de ceea ce ne doream”, a spus „Neamţul”.

Înconjurat de fani

Imediat după finalul conferinţei de presă, galeria Oţelului l-a înconjurat pe Dorinel, rămas să facă faţă singur puhoiului de fani. Niciun om de ordine nu era pe lângă „Munti” în momentul în care suporterii l-au înconjurat şi au început să-l iua la rost.

„Dorinele, am visat cupe europene şi tu ne bagi în B! Câtă răbdare să mai avem? Îl avem pe Romeo Stancu şi tu-l ţii la echipa a doua. Echipa nu joacă nimic! Asta e de fapt problema noastră!”, au strigat fanii.

Cel mai selecţionat român a reuşit totuşi să scape nevătămat din încleştare, driblând verbal atacurile fanilor. A fost nevoie de mai bine de 20 de minute până când l-au lăsat pe „Neamţ” să plece acasă. În tot acest timp niciun om de pază nu a intervenit, nici chiar în momentul în care o tânără reporter TVR a fost trasă afară din mulţime.

Stan cel negru de supărare

Directorul general al  Oţelului, Marius Stan de-abia îşi putea găsi cuvintele după umilinţa suferită în faţa campioanei. „Ce am văzut astăzi, cea mai mare parte a jucătorilor au fost lipsiţi de atitudine. Nu le-am cerut nicioadată să fie super-jucători sau să aibă execuţii de Champions League. Am dorit numai atitudine. Exact asta a lipsit! Poate şi faptul că 80 de minute din joc am avut un om în minus contează. Vor fi sancţiuni la echipă în mod cert! În cursul săptămânii viitoare voi lua o decizie”, a spus Marius Stan

Hagi, prezent la meci

În tribunele stadionului Oţelul a fost prezent vineri seară şi Gică Hagi. Momentan fără echipă, „Regele” a spus doar că a venit să-şi vadă doi vechi prieteni. „Nu pot să nu mă bucur pentru Dan Petrescu, dar pe de altă parte îmi pare foarte rău pentru Dorinel”, a spus fostul căpitan al Naţionalei României.


CASETA TEHNICĂ

OŢELUL GALAŢI – UNIREA URZICENI 1-4 (1-2)
Au marcat: Paraschiv 37’ / Bilaşco 8’ pen., 88’, Maftei 44’, Onofraş 85’;


OŢELUL: Kolev – Râpă, Costin, Jelev, Ilie – Iorga, Giurgiu (51’ Ibeh) – Antal, G. Paraschiv, Sălăgeanu – Matei (56’ Axente / 76’ Perendija). Antrenor: Dorinel Munteanu;
URZICENI: Arlauskis – Maftei, Nicu, Fernandes, Brandan – Frunză, Apostol, Gomes (75’ S. Paraschiv), Pădureţu – Rusescu (65’ Todoran / 80’ Onofraş), Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu;

Alexandru Tudor (Bucureşti) – Vladimir Urzică (Piatra-Neamţ), Stelian Slabu (Braşov) – Bogdan Hanceariuc (Iaşi).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite