Gala "Oameni pentru oameni" recompensează implicarea socială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia pentru Relaţii Comunitare şi Camera Americană de Comerţ din România decernează, în acestă săptămână, premiile celei de-a IV-a ediţii a concursului naţional de implicare

Asociaţia pentru Relaţii Comunitare şi Camera Americană de Comerţ din România decernează, în acestă săptămână, premiile celei de-a IV-a ediţii a concursului naţional de implicare socială "Oameni pentru oameni". La această ediţie a concursului, eveniment anual ce premiază implicarea socială a companiilor, a cetăţenilor, a mass mediei şi a organizaţiilor neguvernamentale, au fost înscrise 117 proiecte pentru 10 categorii. Valoarea proiectelor înscrise în concurs anul acesta este de peste 6,7 milioane de euro. Proiectele au fost analizate de un comitet de selecţie format din Camelia Savoiu - Lafarge România, Elena şerban - Fundaţia Vodafone, Valentin Burada - Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, Cristela Moldoveanu - Citigroup România, Cristiana Copos - Ana Group, Mihaela Geoană - Fundaţia Renaşterea, Dana Deac - Antena 3, Andreea Rosca - NewsIn şi Dorel şandor - Centrul de Studii, Politici şi Analize Comparative.
Premiul de excelenţă, la această ediţie a galei
La această ediţie a galei va fi acordat premiul de excelenţă pentru activitatea pe termen lung şi de impact a unei companii, în domeniul implicării sociale. Gala "Oameni pentru oameni", evenimentul de premiere al concursului, va avea loc astăzi. Gala recompenseză companii, organizaţii neguvernamentale şi donatori individuali care au derulat programe şi campanii de atragere de fonduri şi respectiv s-au implicat în proiecte comunitare prin sponsorizări, contribuţii, muncă voluntară sau donaţii. Gala "Oameni pentru oameni" se desfăşoară sub înaltul patronaj al lui Traian Băsescu, preşedintele României.
Ediţiile anterioare, în cifre
Până în acest an, valoarea proiectelor înscrise la Gala "Oameni pentru oameni" s-au ridicat la suma de 30 de milioane de dolari. În total, 350 de proiecte au participat la concurs, la care au asistat aproape 400 de invitaţi, lideri ai sectorului de afaceri, ai societăţii civile, oameni politici, membrii ai corpului diplomatic, reprezentanţi ai guvernului şi ai mass-mediei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite