Gabriel Liiceanu şi-a lansat ultima carte la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul volum al scriitorului Gabriel Liiceanu, „Scrisori către fiul meu”, a fost lansat aseară la librăria Humanitas. Zeci de sibieni s-au înghesuit să participe la eveniment şi să îşi cumpere cartea cu autograful autorului.

Celebrul scriitor a ajuns în Sibiu de ieri de la ora 12.00 şi  a fost invitat de onoare al simpozionului centenar „Constantin Noica”. Evenimentul a fost organizat de elevii şi profesorii Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr”.

După sesiunea de comunicări care a avut loc la liceu şi care a durat peste trei oreGabriel Liiceanu a reuşit să adune şi seara zeci de sibieni, care au ţinut să îşi cumpere cea mai nouă apariţie a autorului. Oamenii au aşteptat cu nerăbdare ultimul volum al scriitorului.

Înghesuială pentru autografe

„Cartea tratează un subiect simplu, care reuşeşte însă să îl transforme pe cititor în «fiul» din titlu. Un tată aflat în America îi scrie fiului său din Japonia, înaintea unei operaţii dificile, 16 scrisori care se vor continua şi după operaţie”, a spus scriitorul.

După lansare, toţi sibienii prezenţi s-au aşezat la rând pentru a-şi achiziţiona cartea cu autograf. „Am profitat de ocazie şi am luat în plus două pe care le voi da cadou, una fiicei mele şi una fratelui meu”, ne-a spus Anca Popescu. Preţul unei cărţi este de 37 de lei.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite