Gabi Jugaru, ameninţat cu o farfurie de spaghete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Farsorul de la Pro TV şi-a găsit naşul Pro TV, sâmbătă, ora 22.30 Gabi Jugaru a fost pe punctul de a deveni victima unei ... farfurii cu spaghete! Totul s-a întâmplat în timpul

Farsorul de la Pro TV şi-a găsit naşul

Pro TV, sâmbătă, ora 22.30

Gabi Jugaru a fost pe punctul de a deveni victima unei ... farfurii cu spaghete! Totul s-a întâmplat în timpul filmării unei farse la Craiova, pe care telespectatorii Pro TV o vor putea urmări astăzi, de la ora 22.30, în emisiunea "Jugaru Shukaru".

Victima, un cetăţean italian, cade în plasa farsorului chiar în restaurantul unui prieten. O tânără îşi face apariţia în local, chiar la masa unde italianul îşi serveşte obişnuitele spaghete. Totul pare perfect până în clipa în care intră şi soţul tinerei, care, gelos din fire, încinge la maximum atmosfera. La faţa locului apare însă şi amanta soţului, dar şi poliţia, alertată de zarva din restaurant.

Începe astfel ancheta, victima se disculpă spunând că nu are nicio legătură cu cele două doamne, iar la finalul farsei, supărat foc că a fost păcălit de Jugaru Shukaru, italianul încearcă să arunce după el cu farfuria de spaghete! Cum s-a terminat întreg tărăboiul, veţi afla astăzi, de la ora 22.30.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite