Liverpool a pierdut cu un GOL "fabricat" de suporteri!- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de azi scrie despre "golul fabricat" ce a adus eşecul celor de la Liverpool, despre victoria lui Arthur Abraham sau despre Elisabeta Lipă care l-a convins pe Drăgulescu să îşi reia pregătirile. Printre alte subiecte, surprizele lui Stoichiţă pentru meciul cu poli, iar Mutu e în rezervă.

Liverpool a pierdut cu un GOL "fabricat" de suporteri! Un fan al lui Liverpool a dus la eşecul "cormoranilor" cu Sunderland. În minutul 4 al meciului un balon trimis pe teren din peluză l-a păcălit pe Reina care nu a fost în stare să respingă o minge nu tocmai dificilă. În debutul meciului mingea a ajuns în centrul careului lui Liverpool la Darren Bent care a şutat nu foarte puternic la poartă. Un balon lansat din tribună de un fan inconştient al lui Liverpool l-a păcălit pe Reina care nu a putut respinge şi Liverpool a încasat golul cu care a mai înregistrat un eşec. Faza va fi îndelung discutată! Regulile FIFA sunt clare şi cer ca atunci când un obiect străin, de orice natura, este observat pe teren meciul este întrerupt, scrie Sport.ro.

Start fulminant în Liga Campionilor la Box - Arthur Abraham câştigă prin KO!
În box bate vântul schimbării. Nu e doar un vers al legendarilor Scorpions, cei care l-au acompaniat pe Arthur Abraham în drumul spre ring, e impresia generală după gala de la Berlin. Liga Campionilor este fără îndoială turneul care revoluţionează boxul. "Regele" Abraham a punctat bine încă din primul meci - a luat trei puncte după ce l-a făcut KO pe americanul Jermain Taylor. Neamţul de origine armeană a primit 2 puncte pentru victorie şi încă un punct bonus pentru că a încheiat partida înainte de ultimul gong. Abraham a luat punctul bonus pe ultima sută, l-a terminat pe Taylor cu doar câteva secunde înainte de final, scrie Kombat.ro.

Elisabeta Lipă: "Mă felicit că l-am convins pe Drăgulescu să reia pregătirile". Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, Elisabeta Lipă, se află în spatele revenirii lui Marian Drăgulescu în circuitul gimnasticii de performanţă. Fosta canotoare a declarat, pentru Sport Total FM, că l-a convins pe gimnast să renunţe la ideea de a fi doar antrenor şi să îşi reia pregătirile, astfel că "Marocanul" a cucerit, sâmbată, 17 octombrie, medalia de aur la sol, în cadrul Campionatelor Mondiale de Gimnastică de la Londra.

Surprizele lui Stoichiţă pentru meciul cu Poli
. Mihai Stoichiţă a avut două săptămâni la dispoziţie pentru a pregăti meciul cu Poli Iaşi. Tehnicianul Stelei şi-a deplasat în această perioadă elevii chiar şi într-un mini-cantonament montan. Chiar şi aşa, "Lippi" nu a conturat încă un prim "11". Tocmai de aceea, la antrenamentele din ultimele zile în echipa titularilor s-au perindat mai multe nume. Forţat şi de accidentările lui Petre Marin, Bogdan Stancu şi Andrei Ionescu, Stoichiţă a fost nevoit să caute soluţiile optime pentru a acoperi posturile celor trei, scrie ProSport.

În rezervă. Fiorentina i-a prelungit seria de patru jocuri fără victorie lui Juventus, cu care a remizat aseară (1-1). Viola a început fără Mutu, dar cu tupeu şi, la prima ocazie, a punctat. Jovetici l-a deschis pe Vargas şi peruanul dorit de Real Madrid l-a executat pe Buffon. Dincolo, Frey a scos şutul lui Iaquinta. Abia în minutul 69 Mutu a preluat ştafeta de la Jovetici. Şi-a testat rapid tirul, însă Chiellini a deviat în corner, scrie Gazeta Sporturilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite