Furtună tropicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

comedie / acţiune Oamuzantă parodie, semnată Ben Stiller (în plus, coscenarist, coproducător şi, nu în ultimul rând, interpret principal), a clişeelor asociate cu ceea ce se numeşte

comedie / acţiune

Oamuzantă parodie, semnată Ben Stiller (în plus, coscenarist, coproducător şi, nu în ultimul rând, interpret principal), a clişeelor asociate cu ceea ce se numeşte sistemul hollywoodian.

Mai mulţi actori aleşi pentru a turna un film cum nu s-a mai văzut despre războiul din Vietnam sunt lăsaţi în mijlocul junglei vietnameze, urmând a fi filmaţi cu ajutorul camerelor ascunse.

Pomenindu-se de capul ei în infernul verde, mica trupă de actori va cădea în mâinile unor traficanţi de droguri, în vreme ce acasă finanţatorul nu prea e dispus să le vină în ajutor.

Actori pline de ifose, regizori şi impresari convinşi de importanţa lor, producători megalomani, nimeni şi nimic nu scapă de săgeţile acestei comedii, în distribuţia căreia îi vom întâlni şi pe Robert Downey Jr, Jack Black şi, într-un rol episodic, pe Tom Cruise de nerecunoscut.

Când Hollywoodul decide să se autopersifleze, o face cu haz şi fără menajamente.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite