Furtuna a închis Portul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Porturile maritime Constanţa Sud şi Constanţa Nord au fost închise, începând de duminică seară, din cauza vântului care a pus în pericol siguranţa navigaţiei, informează NewsIn.

Porturile maritime Constanţa Sud şi Constanţa Nord au fost închise, începând de duminică seară, din cauza vântului care a pus în pericol siguranţa navigaţiei, informează NewsIn. Alexandru Mezei, şeful Căpităniei Zonale Constanţa, a spus că manevrele din Portul Constanţa Nord şi Constanţa Sud au fost suspendate după ce vântul a atins viteze foarte mari. Comandanţii navelor care se aflau în larg au fost avertizaţi să ia măsuri de siguranţă pentru a evita accidentele, iar vasele maritime au fost nevoite să îşi menţină motoarele pornite, pentru a se putea adăposti în caz de pericol, informează aceeaşi sursă.

Autorităţile portuare constănţene au anunţat că vor menţine măsurile de restricţie până când vremea va permite desfăşurarea operaţiunilor în condiţii de siguranţă. Vântul puternic şi ploile torenţiale au inundat şi câteva intersecţii din municipiul Constanţa, iar unele zone din oraş au rămas fără energie electrică în prima zi de Paşte. Echipele de intervenţii de la Regia de Apă au montat baraje în zonele joase din Constanţa pentru a evita inundarea locuinţelor şi au acţionat rapid în intersecţiile afectate de ploaie, evitând astfel blocajele din trafic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite