Funcţionari de la Primărie şi Guvern, în clanul Roşca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

urmă, anchetatorii de la Crimă Organizată au efectuat mai multe descinderi la o grupare care avea legătură cu preluarea afacerilor fraţilor "Cămătaru". În dosar au fost deja arestate 10

urmă, anchetatorii de la Crimă Organizată au efectuat mai multe descinderi la o grupare care avea legătură cu preluarea afacerilor fraţilor "Cămătaru".
În dosar au fost deja arestate 10 persoane, printre care şi unul dintre liderii mafiei bucureştene, Mihai ştoacă. Mădălina Cucoş şi Simona Ciulavu ar fi apelat la gruparea criminală pentru a rezolva afaceri judiciare, evitând în acest mod calea legală. Procurorii susţin că, în perioada decembrie 2005 - ianuarie 2006, Simona Ciulavu a încercat, în mod repetat, prin ameninţări violente, să determine trei persoane să renunţe la exploatarea unei linii de maxi-taxi, în favoarea altor persoane.
Cei ameninţaţi nu au cedat acestor presiuni, astfel că Ciulavu şi Cucoş au apelat la gruparea criminală cerân-du-i să facă "legea".
Astfel că Mădălina Cucoş i-a plătit pe "partenerii de dosar" pentru a le aplica o corecţie fizică celor care s-au încăpăţânat să nu renunţe la exploatarea liniei de maxi-taxi.
Aceste arestări sunt în strânsă legătură cu preluarea afacerilor fraţilor "Cămătaru", pentru care au mai fost trimişi după gratii şi membrii clanului Roşca, condus de liderul galeriei FC Steaua, Gheorghe Mustaţă. Clanul Roşca avea un plan de "control al Capitalei".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite