Frunda a povestit la DNA discuţiile din parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a avut, ieri, "o întâlnire informală", conform declaraţiilor sale, cu procurorii DNA, în legătură cu discuţiile unor parlamentari în parlament şi în Comisiile

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a avut, ieri, "o întâlnire informală", conform declaraţiilor sale, cu procurorii DNA, în legătură cu discuţiile unor parlamentari în parlament şi în Comisiile de Specialitate.
"Procurorii urmăresc nişte dezbateri din parlament legate de parlamentari", a declarat senatorul imediat după întâlnirea cu procurorii, care l-ar fi citat telefonic. Frunda a refuzat să precizeze despre ce parlamentari este vorba, dar a spus că "i se pare ciudat". El a explicat că ar fi putut să nu răspundă invitaţiei telefonice a procurorilor şi să aştepte citaţia scrisă, aşa cum prevede procedura, însă s-a prezentat la DNA tocmai pentru că sprijină lupta anticorupţie. Senatorul UDMR a spus că nu are niciun dosar la DNA şi că nu a dat o declaraţie scrisă anchetatorilor. Reamintim că numele lui Gyorgy Frunda a fost vehiculat în dosarul în care DNA face verificări preliminare privind menţinerea în funcţie a fostului preşedinte al Tribunalului Mureş, Andreea Ciucă. Senatorul a negat însă vreo legătură cu acest caz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite