Fraţii Cămătaru, "mediatori" pe bani între clanurile mafiote

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sile şi Nuţu Cămătaru au din nou probleme cu justiţia! Procurorii au finalizat un alt dosar în care temuţii fraţi au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni deosebit de grave -

Sile şi Nuţu Cămătaru au din nou probleme cu justiţia! Procurorii au finalizat un alt dosar în care temuţii fraţi au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni deosebit de grave - proxenetism, cămătărie, lipsire de libertate, deposedare de bunuri, trafic de persoane.

Acuzaţiile aduse fraţilor Cămătaru în noul dosar penal se referă la perioada 2002 - 2004, însă în ultimii trei ani Sile şi Nuţu Cămătaru s-au pricopsit cu peste 10 dosare penale, în care au fost deferite justiţiei aproape toate rudele celor doi, precum şi o serie de "simpatizanţi" ai grupării coordonate de ei. Conform anchetatorilor, fraţii Cămătaru ajunseseră să medieze conflictele existente între diverşi interlopi, pentru care, fără excepţie, le reveneau diverse sume de bani ori beneficii de altă natură.

Exploatarea femeilor le-a adus profituri fabuloase

Una dintre "activităţile" care le-au adus profituri fabuloase celor doi fraţi a fost exploatarea femeilor - fie că au fost constrânse, racolate sau îndemnate în acest scop. De altfel, ei au şi fost trimişi în judecată pentru acest gen de "activităţi" practicate în 1994. Însă, în final, Curtea de Apel Bucureşti a constatat prescripţia faptei, singura şansă fiind recursul. Sile Cămătaru ajunsese, la un moment dat, chiar să deţină controlul asupra proxeneţilor bucureşteni, cărora le impunea taxe de protecţie. Procurorii mai arată că membrii "Clanului Cămătaru" au purces chiar şi la sustragerea unor dosare penale aflate pe rolul instanţei, pentru ca, mai apoi, să constrângă martorii să dea declaraţii mincinoase. În condiţiile în care o persoană era restantă la plata taxelor de protecţie pentru activităţile de proxenetism derulate în cadrul unei discoteci, prostituatele pe care le avea erau răpite, la comanda surorii Cămătarilor, Angelica Stoica. Fetele au fost eliberate contra cost. De asemenea, membrii clanului obţineau diverse sume de bani şi tinere românce care practică prostituţia în Elveţia.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite