Frati si pe scena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Andra aţi auzit-o de nenumărate ori cântând pop. Dar, "primii paşi" în muzică i-a făcut în folclor. La finele lunii februarie, Andra s-a lansat oficial şi în muzica populară. Ea a

Pe Andra aţi auzit-o de nenumărate ori cântând pop. Dar, "primii paşi" în muzică i-a făcut în folclor. La finele lunii februarie, Andra s-a lansat oficial şi în muzica populară. Ea a format un duet cu fratele ei, Săndel Mihai, pe albumul de debut al acestuia, "De la frate la soră". O altă premieră în viaţa lui Săndel este cea de bărbat logodit. Iar din vară, acesta va renunţa de tot la burlăcie.

Voi cântaţi muzică populară de foarte mult timp. De ce abia acum un album împreună?
Andra: Toate lucrurile vin la timpul lor. Eu am ales să cânt muzică uşoară, dar nu am uitat niciodată muzica populară, de unde am pornit. Ne doream de foarte mult timp să cântăm şi piese folclorice, nu neapărat împreună. Am fost încurajaţi de multă lume pentru acest proiect.

Săndel, nu e cam târziu primul album la 28 de ani?
Cred că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor. Aşa a fost să fie!

Vei merge şi tu pe urmele surorii tale: de la muzica populară la cea uşoară şi înapoi la populară?
Niciodată să nu spui niciodată. Într-adevăr, am cântat şi muzică populară şi muzică uşoară, dar recunosc că mă simt mult mai ataşat sentimental de muzica folclorică.

Ce alte variante de titlu aţi avut pentru acest album?
Andra: "Cuvântul şi omenia", "Drumul vieţii ne desparte" sau "Dragoste de frate". Atunci când am ales titlul albumului, ne-am orientat mai ales după faptul că noi suntem o familie unită şi că acest material reprezintă în primul rând un album de familie.

Săndel, cum stai la capitolul admiratoare acum? Logodnica ta este geloasă?
Îmi place să cred că am admiratoare, pentru că asta înseamnă că muzica mea a ajuns la cât mai multă lume şi munca mea e apreciată. Însă prietena mea nu ar avea de ce să se supere, mai ales că şi ea face parte din această branşă.

Anul acesta vei face nunta... Îţi va cânta Andra?
Da, într-adevăr, anul acesta facem nunta. Andra e oricum invitat special deoarece face parte din familie, iar dacă va dori să cânte pentru invitaţi şi pentru mine, voi fi foarte bucuros.

Andra, tu şi Cătălin veţi fi domnişoara/cavalerul de onoare la nunta lui Săndel?
Dacă Săndel va dori acest lucru, voi fi domnişoara de onoare. Cert este că, având în vedere că este vorba despre fratele meu, mă voi ocupa de foarte multe lucruri şi mă voi implica foarte tare în organizarea acestui eveniment.

V-aţi gândit să participaţi împreună la Eurovision?
Andra: Nu m-am gândit la acest lucru, dar sunt deschisă provocărilor de orice fel. Am făcut până acum o mulţime de duete, aşa că nu se ştie niciodată ce ne prevede viitorul.

Eşti supărată pe Moga pentru problemele apărute la preselecţia de anul acesta din cauza piesei "Dracula, My Love"?
Nu am de ce să fiu supărată pe Marius Moga. Îmi pare însă rău pentru tot scandalul creat. Moga s-a purtat foarte frumos cu mine şi am avut o colaborare minunată cu cei de la Simplu. Aştept să văd ce se va întâmpla în continuare cu piesa "Dracula, My Love", mai ales că mi-a făcut o deosebită plăcere să o cânt.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite