Francezii, cei mai mari amorezi pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când vine vorba de accesarea site-urilor de întâlniri on-line, francezii se dovedesc cei mai dornici de dragoste, informează "Le Monde". Pentru toţi adolescenţii din lume nu mai e

Când vine vorba de accesarea site-urilor de întâlniri on-line, francezii se dovedesc cei mai dornici de dragoste, informează "Le Monde".

Pentru toţi adolescenţii din lume nu mai e nicio îndoială că romantismul s-a mutat pe internet, dar pentru un sfert din francezi netul a devenit chiar principala metodă de "descoperire" a iubirii.

Cifrele arată că 22% din tinerii francezi de peste 15 ani au vizitat cel puţin un astfel de site în luna decembrie 2006. În aceeaşi perioadă, doar 20% din britanici şi numai 13% din tinerii americani au încercat să-şi găsească un partener pe internet. Directorul unui astfel de site, Bob Ivins, care conduce "comScore Europe", spune că succesul francezilor vine din faptul că ei ştiu să fie şarmanţi chiar şi când sunt on-line. Farmecul lor stă în modul de a discuta, iar îndrăzneala fetelor facilitează mult lucrurile. În plus, în Franţa, pentru astfel de întâlniri nu plătesc decât bărbaţii, doamnele putând accesa site-ul gratuit.

Potrivit studiului, cel mai popular "loc" de întâlnire pe net pentru francezi este "Meetic.com", care a avut 2,3 milioane de vizitatori în decembrie anul trecut.

Englezii preferă "DatingDirect.com", iar tinerii americani - "Yahoo! Personals". "Le Monde" semnalează şi câteva servicii internet din Asia, între care cele din India şi Thailanda sunt cele mai solicitate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite