Fotbalistul Paşcovici şi-a externat copilul operat de trei ori pe creier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Denis Mihai, fiul fotbalistului Cosmin Paşcovici, de la Dinamo, a fost externat ieri din spital, după trei operaţii pe creier. Reporterii ziarului Adevărul au asistat, în exclusivitate, la

Denis Mihai, fiul fotbalistului Cosmin Paşcovici, de la Dinamo, a fost externat ieri din spital, după trei operaţii pe creier. Reporterii ziarului Adevărul au asistat, în exclusivitate, la discuţia dintre fotbalistul Cosmin Paşcovici şi prof. dr. A. V. Ciurea.
"I-am extirpat tumoarea, iar acum starea lui este stabilă, dar este nevoie de tratament", a spus prof. dr. A. V. Ciurea, şeful secţiei de Neurochirugie Pediatrică a spitalului Bagdasar. Prof. Ciurea ne-a declarat: "Băieţelul a avut o situaţie foarte complicată. I s-a făcut o tomografie la Constanţa şi aşa s-a aflat despre boala de care suferă. Nu ne gândeam că are ceva pe creier. Pe ultima sută de metri am reusit să-l salvam". Cosmin Paşcovici ne-a spus că micuţul va fi externat şi va fi dus la tratament în Franţa, unde şansele de supravieţuire sunt mai mari cu 60-80 la sută. "În România şansele de supravieţuire sunt prea mici şi nu merită riscul", a mai declarat Paşcovici.
Contrar zvonurilor din presă, atât Cosmin, cât şi Clubul Dinamo, nu au nimic de reproşat spitalului, poate doar lipsa medicamentelor, care, în România, este o "boală" generală.
"Se spune că spitalele sunt mizerabile, că medicii nu dau atenţie pacienţilor şi că pretind şpagă. De aceea am invitat presa să fie de faţă şi să audă părerea părintelui care şi-a lăsat copilul pe mâinile noastre", a mai precizat prof. A. V. Ciurea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite