Fotbalistul Dan Alexa, implicat într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Dan Alexa, de la Poli Timişoara, a fost implicat duminică seara într-un accident rutier, urmat de o bătaie în toată regula între şoferi şi unii dintre pasagerii celor două

Fotbalistul Dan Alexa, de la Poli Timişoara, a fost implicat duminică seara într-un accident rutier, urmat de o bătaie în toată regula între şoferi şi unii dintre pasagerii celor două maşini.
Accidentul a avut loc aproape de ieşirea din oraş, la intersecţia dintre strada Miresei şi Calea Aradului. În maşina fotbalistului se afla soţia acestuia, însărcinată, şi un prieten. Imediat după accident, Alexa şi-a transportat soţia la spital, unde, în urma controalelor, medicii au concluzionat că totul este în regulă. Testele arată că niciunul dintre cei doi şoferi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Amândoi susţin că au intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului. Dacă BMW-ul fotbalistului nu a fost prea avariat, cealaltă maşină implicată în accident, un Peugeot, a fost distrusă în partea din faţă. Surse din poliţie susţin că şoferul Peugeot-ului a ajuns la spital cu o coastă ruptă şi cu buza spartă, nu în urma impactului, ci pentru că a fost bătut de fotbalist şi de prietenul care se afla în maşina acestuia.
"Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării semnelor de circulaţie. Nu este clar din vina cui, pentru că ambii şoferi susţin că au intrat pe culoarea verde a semaforului. Rămâne să stabilească colegii de la circulaţie. şoferii au devenit nervoşi, iar conflictul verbal a degenerat în violenţă fizică generală, pentru că au intervenit şi prietenii aflaţi în cele două maşini", a declarat comisarul şerban Pittner, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş. El a adăugat că ambele părţi au fost îndrumate spre Medicina Legală. "Până acum, nu s-a depus nicio reclamaţie. În aceste condiţii, noi nu puteam să demarăm cercetările în acest caz", a mai spus Pittner. Conform acestuia, în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, agresorii riscă pedeapsa cu închisoarea de la două luni la cinci ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite