Fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Nicolaescu
Eugen Nicolaescu

În această seară, fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a fost transportat de urgenţă de către un echipaj SMURD la spitalul Floreasca.

UPDATE 06.05

Aparent, Nicolăescu a leșinat din cauza unei lipse de calciu, informează Antena 3. Fostul ministru va fi externat în următoarele ore.

UPDATE 03.00

Potrivit postul de știri Antena 3, Nicolăescu a leșinat acasă, după care a fost chemată ambulanța.

În momentul de față, starea fostului ministru este stabilă, însă doctorii au decis să-l țină sub supraveghere în această noapte. Nu se cunosc cauzele lipotemiei.

”S-au făcut investigații dictate de examenul neurologic, deci în sfera neurologică, cardiologică și până în acest moment rezultatele sunt îmbucurătoare. După ce va fi supravegheat, se va lua o decizie în ceea ce privește externarea”, a declarat doctorul Sorin Oltean.

UPDATE 00.00

Potrivit informaţiilor furnizate de postul de ştiri Realitatea TV, Nicolăescu este internat la secţia de Cardiologie a spitalului Floreasca. Se pare că acesta se află în stare stabilă.

Fostul ministru a fost luat de acasă de un echipaj SMURD în urma unui apel făcut la numărul de urgenţe 112 cu puţin înainte de ora 23. Soţia acestuia, dar și subsecretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, l-au însoţit la spital.

Aseară, Nicolăescu a fost invitat într-o emisiune a postului România TV, unde a discutat aprins cu deputatul PDL Alin Popoviciu pe tema indemnizației primite de parlamentarii opoziției pe perioada grevei.

Vom reveni cu amănunte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite