Fostul Preşedinte al AFAN, Alexandru Rădulescu va sta 23 de ani după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Rădulescu, fostul preşedinte al Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), îşi va petrece viitorii 23 de ani în închisoare. El a fost condamnat pentru uz de armă

Alexandru Rădulescu, fostul preşedinte al Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), îşi va petrece viitorii 23 de ani în închisoare. El a fost condamnat pentru uz de armă letală fără drept, omor calificat şi lovire sau alte violenţe. În 2006, Alexandru Rădulescu l-a împuşat mortal pe Constantin Rădulescu, care se afla pe malul Lacului Bungetu II din localitatea dâmboviţeană Văcăreşti, împreună cu alţi doi prieteni.

Ieri instanţa supremă a respins recursul său împotriva deciziei Curţii de Apel Ploieşti, care aprecia ca acesta să execute pedeapsa data de instanţa de fond. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, fostul şef al AFAN va avea şi o serie de interdicţii pe o perioadă de cinci ani după ispăşirea pedepsei şi va plăti şi despăgubiri morale în valoare de peste 62.500 de euro. În urma expertizelor s-a constatat că Rădulescu a acţionat cu intenţie. El a tras trei focuri de armă, ultimul soldându-se cu decesul victimei şi rănirea minorilor Bogdan Valentin Brânduşoiu şi Ionuţ Bogdan Silaghe. (Valeria Cupă)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite