Fosta soţie a lui Vali Bărbulescu dansează cu Wilmark

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irene Pârvu, vedetă a postului B1 TV şi fosta soţie a lui Vali Bărbulescu (celebrul Dj de la Kiss FM, care acum este foarte îndrăgostit de bebeluşa brunetă de la "Cronica cârcotaşilor"),

Irene Pârvu, vedetă a postului B1 TV şi fosta soţie a lui Vali Bărbulescu (celebrul Dj de la Kiss FM, care acum este foarte îndrăgostit de bebeluşa brunetă de la "Cronica cârcotaşilor"), este cea care va realiza Hobby Mix, o nouă emisiune săptămânală.
Deşi premiera acesteia are loc la 1 aprilie, nu este o păcăleală, ci un program de weekend care propune telespectatorilor noi modalităţi de petrecere a timpului liber.
Blonda Irene va rămâne în continuare prezentatoare a rubricii "Horoscop" a matinalului "Viaţa dimineaţa", dar a fost atrasă de propunerea făcută de şefii postului şi a răspuns fără să stea pe gânduri provocării de a lansa un nou proiect complex şi original.
Emisiunea se doreşte a fi un adevărat ghid teoretic şi practic al unor posibile hobby-uri din diverse domenii, iar "profesorii" sunt specialişti în domeniul respectiv.
De dragul spectacolului, Irene Pârvu a acceptat din nou postura de elevă şi astfel va conversa cu invitatul său pe marginea subiectului ales pentru a obţine cât mai multe informaţii generale, dar şi explicaţiile teoretice specifice pe care, în finalul emisiunii, le va pune în practică printr-o demonstraţie sub directa îndrumare a maestrului.
Prima ediţie, de sâmbătă, 1 aprilie, ora 11.30, se află sub semnul dansului latino. şi cine putea să fie cel mai nimerit să vorbească şi să dea lecţii pe acest subiect dacă nu celebrul profesor Willmark Rizzo Henandez

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite